ΜΕΘΟΔΟΣ ENDERMOLOGIE

ΜΕΘΟΔΟΣ ENDERMOLOGIE

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η κυτταρίτιδα αποτελεί κυρίως γυναικείο φαινόμενο, το οποίο οφείλεται στην ανώμαλη εναπόθεση λίπους στο δέρμα και τον υποδόριο συνδετικό ιστό αλλά και στην κατακράτηση υγρών στην επιδερμίδα και το χόριο.Καθώς τα λιποκύτταρα υπερδιογκώνονται, κινούνται προς την επιφάνεια του δέρματος ενώ ταυτόχρονα τα διαφράγματα του συνδετικού ιστού τραβούν το δέρμα προς τα κάτω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να παραμορφώνονται, να χάνουν το αρχικό τους σχήμα, εγκλωβίζοντας νερό στα κενά που δημιουργούνται, δίνοντας έτσι στην επιδερμίδα την εμφάνιση της «φλούδας πορτοκαλιού». Σε αυτό το στάδιο, η όλη διαδικασία εμμένει και χειροτερεύει ως αποτέλεσμα της κυκλοφορικής ανεπάρκειας που δημιουργείται από την αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων, προκαλώντας αντίστοιχα επιβράδυνση και μείωση των μεταβολικών ανταλλαγών και θρέψης του συνδετικού ιστού ο οποίος με τη σειρά του χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται ινώδης.

Αντιαισθητικές περιοχές κυτταρίτιδας εμφανίζονται, μη ανταποκρίσιμες σε φυσική άσκηση ή δίαιτα.

H Μέθοδος endermologie® ασκεί μηχανική δράση στο δέρμα. Επιτυγχάνει την αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και την τόνωση των θηλωμάτων του δερμoεπιδερμιδικού συνδέσμου. Ως αποτέλεσμα παρατηρείται καλύτερη αγγείωση σε όλη την διαστρωμάτωση του δέρματος (συνδετικός ιστός - δερμοεπιδερμιδικός σύνδεσμος - επιδερμίδα), πλούσια ανταλλαγή ουσιών, οξυγόνωση και θρέψη των ιστών και βελτίωση όλων των λειτουργειών του δέρματος.

Συνοπτικά η δράση της μεθόδου endermologie® επικεντρώνεται στην:

-Αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας

-Αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας

-Αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών

-Οξυγόνωση και αποβολή υποπροιόντων μεταβολισμού

Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας ο θεραπευόμενος φοράει ένα ειδικό κορμάκι, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγιεινή του.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.

Αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία, η μέθοδος LPG επιτυγχάνει την επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τα ελεύθερα λιπαρά οξέα να επανέλθουν στην κυκλοφορία και να καταναλωθούν, με αποτέλεσμα την άμεση ομαλοποίηση και βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter