ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. Έτσι ονομάζεται ότι πιο νέο υπάρχει στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Η νέα καινοτόμος μέθοδος που έχει ήδη κατακτήσει Ευρώπη και Αμερική,μπορεί αποτελεσματικά πλέον να αντικαταστήσει κατά περίπτωση τις μικρές λιποαναρροφήσεις. Το πλεονέκτημα της είναι ότι απομακρύνει το υποδόριο λίπος χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Το πρωτόκολλο εφαρμογής της και ο μηχανισμός δράσης της, έχει κοινά στοιχεία με την μεσοθεραπεία και βασίζεται στην μικρο-έγχυση μιας φυτικά προερχόμενης ουσίας (λεκιθίνη σόγιας) που ονομάζεται phosphatidylcholine.

Η παραπάνω ουσία είναι ένα φωσφολιπίδιο που εφαρμόζεται ήδη στην ιατρική εδώ και πολλά χρόνια (σαν θεραπεία κατά της χοληστερίνης και των αυξημένων τριγλυκεριδίων), λόγω της ισχυρής ιδιότητας της να "λιώνει" το λίπος και να το μετατρέπει σε ενέργεια.

Ο Ιατρός μετά την λήψη ιατρικού ιστορικού και την ογκομετρική εξέταση της πάσχουσας περιοχής, ολοκληρώνει την θεραπεία μέσα σε διάρκεια 20 λεπτών χωρίς αναισθησία.

Ο θεραπευόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες του χωρίς παραμονή στο ιατρείο ή το σπίτι.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζει τοπική συγκέντρωση λίπους, όπως οι γλουτοί, οι μηροί, τα μπράτσα , η κοιλιά και το διπλοσάγονο. Η μέθοδος σε σχέση με την λιποαναρρόφηση είναι ανώδυνη και χωρίς καμία παρενέργεια. Αυτό που κάποιος μπορεί να αισθανθεί είναι μια ελαφρά καυσαλγία και κάποιες μικροσκοπικές μελανιές που απορροφώνται σε 48 ώρες μετά την συνεδρία. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μετά από έναν κύκλο 4 συνεδριών.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Το MEDIASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Τελευταία Νέα

Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές μας από την ενότητα E-SHOP του καταστήματος μας και σίγουρα θα βρείτε αυτήν που επιθυμείτε.

Newsletter